lørdag den 10. oktober 2009

show, london, drinks

Wallman showet var godt. Om det var 5 stjerner værd, som det havde fået i Børsen, ved jeg nu ikke, men det var da fint. Kunne især godt lide at tjenerne var de samme som dem der optrådte. Så det ene sekund kunne tjeneren spørge om du skulle have mere at drikke og 3 sek senere stod han på scenen og gav et nummer.



Maden var fin nok og det hele var en god oplevelse, tror måske bare det havde været en del bedre hvis man lige havde fået en drink eller to inden det startede.

Mit slotophold i næste uge er desværre blevet udskudt på ubestemt tid. Snøft, jeg havde ellers lige glædet mig så meget. Men istedet har jeg så bestilt fly til London.



Søster har fået arbejde derover og flytter derover på torsdag. Planen er så at jeg tager med derover og hjælper med at finde lejlighed og komme på plads og sådan noget. Har også indlagt tid til at se venner, en tur på TATE og en dag på marked. :)



I går mødtes jeg med en veninde jeg ikke har set så meget igen det sidste stykke tid. Vi tog på casino Copenhagen hvor vi fik et par pina colada og raspberry dacquiri, (de var løbet tør for strawberry, ;) )
Så det var ik så meget kultur til mig på kulturnatten. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar