torsdag den 29. april 2010

Danske Hollywoodfruer - week 4

Aftens afsnit var en del bedre end sidste afsnit. Nu sker der lidt nyt langt om længe og mange af scenerne var faktisk ret underholdende! Det var især Ines og Simone der gjorde dette afsnit worth watching.

Ines:
Ines havde besøg af en synsk, der skulle fortælle lidt om hendes husspøgelse, den tidligere beboer af huset, Gilda Radner.



Aftens absolut sjoveste scene var da Gilda igennem et medie fik fortalt Ines at hun burde få nogle børn. :) Ikke nok med at Ines sikkert skal høre på venner, familie etc etc, nu er der også et spøgelse der siger det til hende. hahahah. Stakkels Ines. :)
Og iø mega fedt at spørgelset beder Ines om at male væggen en anden farve, og Ines bare siger.. "Well, got to please her." hehee.
Ines virker super cool og sjov.

Kirsten:
Kirsten havde i aftens afsnit en plan om at drikke sin veninde fuld så hun siger ja til at få botox, selvom hendes mand er imod det, Hmm... Ved ikke helt hvad jeg synes om det moralske i den plan..
Heldigvis lykkedes planen ikke, og veninde ville tænke over det. Ikke at jeg har noget imod botox, synes måske bare ikke så godt om planen om at drikke folk fulde for at de skal sige ja til botox.

Simone:
Simone, skal til audition som ex-stripperen og ex-pornomodellen Candie i en ny film med Nicholas Cage. Drive Angry hedder den.
Hun havde bedt din ven Francois om at hjælpe hende med hendes replikker. hahahha. Big mistake. Han var jo helt væk. Og hans tysk-østrigske accent var så tyk, jeg forstod kun en brøkdel af hvad han sagde. Mega LOL. ;)
Synes det er lidt sjovt og sødt at se hvordan hun bare brænder for de her roller. :)
Good luck til Simone.

Lisa:
Lisa fortsatte sin søgen efter våben, og for ligesom at understrege alvoren ved et skydevåben, ville hun gerne ha sin pistol i lyserød så den passede til hendes taske.
Nu har jeg tidligere forsvaret Lisa i forhold til at hun lever af sine mands penge. Det var mit indtryk de havde mødt hinanden mens han var meget velhavende, og hun så havde adopteret hans livsstil. Men i aftens afsnit siger hun at hun havde arbejdet hårdt for at få luxusting. Forstår det ikke helt. Lever hun af sin mands penge, eller arbejder hun hårdt?
Lisa får også fortalt at hun ikke føler sig specielt lykkelig og overvejer om hun har truffet de rigtige valg i livet. Det klædte hende at tale om savn til familien og vennerne i Danmark, istedet for lyserøde pistoler.
Hendes mand synes det var synd for hende at hun blev deprimeret af at se på havet hele tiden, så nu skal de flytte.

1 kommentar:

  1. Jeg maler ildstaedet gult denne weekend sa Gilda ikke blir sur pa mig:) Jeg har haengt et flot billede af hende pa vaeggen her i mit kontor (som var hendes kontor dengang) sa jeg ser hende hver dag:)

    SvarSlet