søndag den 7. februar 2010

Drinks og Pacman

I går var vi til middag hos nogle venner vi mødte til brylluppet i Portugal. Det var meget sjovt at være hjemme hos nogen og se hvordan folk bor. Det var rigtig hyggeligt, vi fik spaghetti og meatballs og drinks. :)

Og så blev vi stillet spørgsmålet: Hvornår blev Danmark grundlagt? Jeg synes det var det mærkeligste spørgsmål, men for en amerikaner er det nok meget normalt at tænke sådan. Vi svarede at det altid havde været beboet. :) Han troede ikke helt på os, så han googlede det og fandt ud af at det tidligste man kan spore beboelse i Danmark er tilbage til 130.000 f.v.t. Så det er da næsten det samme som altid. :)

Efter middag tog vi på en bar der hed Ella, der lå ikke så langt fra vores lejlighed. Den var meget cool. Bagefter tog vi en taxa til Brooklyn hvor vi var inde på et spøjst sted der hed Trash Bar. Det var en sjov bar, alle havde tshirt på med deres yndlings heavy metal band, indretning var lidt speciel og der var nok en grund til det hed TrashBar. :)
Den sidste bar vi tog på var også i Brooklyn og hed Barcade. Det var et stort lokale med en masse 80'er spillemaskiner. Det var så sjovt. Vi spillede Pac-man og Donkey Kong og sådan noget. Det var ret hyggeligt.





Kender ikke dem på billedet, så ved ik om det er wrong at poste det her, men det var det bedste billede jeg har af stedet.

På hver bord stod der de sejeste lamper. Det lignede bare at der stod en helt almindelig brun papirspose som der var lys i, men det var altså en lampe. Jeg synes de var helt fantastiske. :D





Vi tog hjem ved halv fire tiden, efter en sjov og anderledes aften. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar