torsdag den 1. juli 2010

Lidt brok og Gaylord

Igen begyndte dagen igår med at jeg lå ved poolen et par timer.



Bagefter spiste jeg frokost med D og et andre par danskere. Da D tog over på Rio for at spille dag 2, tog jeg selv over på Planet Hollywood og shoppede. Eller dvs jeg fik ikke rigtig købt så meget, men jeg købte da en ny Dior mascara i Sephora, og ellers fik jeg købt nogle forskellige ting til D.



Om aftenen tog jeg over på Rio hvor vi mødtes da han havde dinnerbreak. Vi spiste på den indiske restaurant Gaylord, hvor vi fik selskab af et par stykker til.

Desværre gik der ikke så lang tid efter dinner break til D røg ud af turneringen, som nummer 78 ud af 996. Han kom i pengene, men røg desværre før det blev rigtig sjovt.

Da vi kom hjem til Bellagio, tog vi ned i casinoet og fik et par drinks. :)

Vi gik i seng ved 1-2 tiden, så lidt brok jeg vågnede her kl 7!

3 kommentarer:

  1. Øv at han er ude af turneringen.. min mand starter imorgen på sin.

    Jeg synes overraskende nok at jeg indtil videre er sluppet nogenlunde igennem uden det store jetlag.. gik i seng kl. 23:30 igår, og vågnede her lidt i 8 imorges..

    Jeg tror jeg skal ned og tjekke pool området ud idag.. og måske bevæge mig lidt over i fashion show mall :-P

    SvarSlet
  2. Hvilken turnering er det der starter i morgen?

    Du er heldig du er sluppet for jetlagget. Synes det er slemt. Jeg er træt når jeg vågner, og træt hele dagen og træt hele aftenen. Og det er snart en uge nu.. Arghh!! ;)

    God fornøjelse med pool og Fashion show. Ved ik helt hvad jeg har af planer i dag. Kommer lidt an på om kæresten skal spille. Han overvejer både at spille 1K nlhe og 10k plo, men han ville se på det når han vågnede. (jetlaggen har ikke ramt ham så hårdt. ;) )

    SvarSlet
  3. Det er event 56 han skal spille.. :)
    Har lige ligget en times tid ved poolen og er bare godt grillet allerede.. men synes man får ret hurtigt farve!

    SvarSlet