søndag den 4. juli 2010

Stein Bagger og stemplet.

Okay, her kommer lige et totalt ikke-Vegas indlæg.

Igår kom jeg bare til at tænke på alt det med Stein Bagger og han nu var blevet flyttet til det lukkede fængsel efter de tog ham i at stjæle et stempel fra hans fysioterapeut. De mener hensigten var at han så ville fabrikere falske lægeerklæringer, så han kunne komme på udgang når han ville.

Og eftersom hans psykopat tendenser virker til at være en del stærkere end hans kleptoman tendenser er jeg meget tilbøjelig til at give dem ret. (Uden nærmere kendskab end pressens dækninger. ;) )



Anyway, jeg var måske naiv nok til at tro, at nok var han psykopat, men at det hele var ekskaleret ud af kontrol, fra en relativ mindre løgn, der startede det hele. Og han måske nok talte sandt, når han sagde det var en lettelse at blive taget.
Men altså når han nu fra fængslet stjæler et stempel, så viser det bare at manden er en langt større psykopat end jeg troede, (hvis der findes grader at være psykopat på), og på ingen måde føler skyld, og han bare venter på at lave næste scam. (eller stikke af til et eksotisk land med alle de gemte penge.) Altså der er vel grænser for hvor lettet man kan være for at blive taget for kriminalitet, når man fra fængslet af, bare fortsætter.

Og konen der tilgav ham, og blev hos ham, trods alle løgnene, har hun så tænkt sig at se igennem fingre med at han stadig er mindst ligeså psykopatisk og med ligeså mange ulovlige tanker i hovedet som tidligere? Altså hvad siger det ikke om hende?

Hvad mener i?

Links:
Bagger stjal stempel
Stein Bagger sagen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar