lørdag den 9. januar 2010

Katz og chinatown

I går morges vågnede vi og begik os ud på vores første gåtur i NY. Vi gik et par blocks før vi så spisestedet Katz. Stedet fra Da Harry mødte Sally, hvor Meg Ryan faker sin orgasme.



Vi gik ind og jeg bestilte en bagel og en vand. Lige når man kommer ind af døren får man sin regning udleveret. Den er blank til at starte med selvfølgelig, men efterhånden som man bestiller mad og drikke bliver der skrevet på regningen. Når man så er på vej ud er der en kasse man så giver sin regning. Lidt weird og anderledes, men fungerede meget godt. På nær da D i et kort øjeblik ikke kunne finde hans regning. :D

Stedet er især kendt for deres pastrami som skulle være speciel god. Siden 2. verdenskrig har de haft en ordning om at man køber en pastrami pølse, som de så sender til fronten, og det gælder altså stadig i dag.
På væggene hang der billeder af stedets ejer sammen med kendte gæster. Og der var virkelig mange billeder. Skuespillere, statsleder og sportsstjerner. Stedet har iø været der siden 1888. Vi tager guidebogen frem og prøver at finde ud af hvad der er nord og syd. Ret turistet, but what to do. En mand fra caffen kommer over og spørger hvor vi er fra og om han kan hjælpe med noget. vi kan kende manden som ejeren, da han jo hænger på flere tusinde billeder på væggen sammen med de kendte. :)
Han foreslår vi går ned til chinatown, and so be it. Vi fortsatte ned af Easy Houston, drejde ned af Bowery, så vi befandt os i Chinatown. Vi var ikke specielt imponerede, men nu har vi da set det.





Derfra drejde vi ned af Canal St og op af Broadway. Her så vi mest på butikker og sådan. Efter et par timer beslutter vi at gå lidt hjem af. Vi finder en irsk pub hvor vi får lidt frokost. Den ene af to medarbejder var iø en dansk pige.
På vej hjem handlede vi ind i Wholefoods. OMG! Har aldrig handlet i en Wholefoods før. Det er så sick. Jeg var total overvældet. Et kæmpe stort delikatesse supermarked. Det var virkelig lækkert.

Vi tog hjem med vores varer, og det var meningen at vi skulle ud igen, men jeg havde lidt jetlag så jeg var så træt. Så vi besluttede at ha en hjemmeaften. Og så fandt jeg total yndlingskanalen!! Den hedder ID - hvilket står for Investigation Discovery. Og hvis i kender de programmer de sender på dansk discovery der hedder 48 timer, hvor man følger opklaringen af rigtige mordsager, så sender den her kanal sådanne programmer konstant. :)

Her er lige et billede fra 'vores' hyggelige gade.



Nu er vi så på vej ud til vores anden dag på Manhattan. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar