lørdag den 30. oktober 2010

Sing a long Mamma Mia

Oh god..

Lige vågnet med total tør mund og et dunkende hoved. Får flash back til mig og BFF oppe på scenen foran lærredet i Imperial stå og danse til Mamma Mia sangene. Oh god.
(Er iø ret svært at læse teksten, når man står i en afstand på 1 meter fra biograf lærredet)

Aftenen startede hjemme hos mig kl 20 i går med drinks i forskellige afskygninger og en masse sang og musik. Kl 23.30 tog vi en taxa til Imperial. Sing-a-long Mamma Mia startede kl 23.59. Vi havde drinks med i biografen. Alle folk dansede og skrålede med. Mega sjovt. Men har det pænt dårligt nu.

Ved ikke helt om det er en god eller dårlig ide at de starter film kl 23.59. Man kan alligevel nå at drikke en hel del inden..

Fandt iø ud af på den besværlige måde at det ik var i går man skulle stille uret tilbage.

1 kommentar:

  1. Danske Hollywoodfruer TV3 - TV3 og Metronome skal være bekymrede, at sandheden er at komme ud over denne paradeforestilling.
    Dette er ikke en "Reality" TV-show. Ingen af disse kvinder er rige Hollywood koner.
    Lisa og James er fattige og konkurs. De bor i en et badeværelse lejlighed.
    Marsha og Jannik er fattige, selv ingen fast ejendom i USA og at gå rettens vej, fordi de stjæler. Simone er ikke en kone på alle, bor i en et-værelses lejlighed og var i fængsel for overfald. Nina og Amalie er fattige, ikke gift og ejer intet. Alt dette er offentlig information i USA og kan findes på internettet. Der er intet galt med ikke at være rig. Hvad der er galt, er foregiver at være rige koner, og som har et tv-program til at vise en livsstil, som er en paradeforestilling. Dette er ikke en "Reality TV-program. Det er løgn. TV3 og Metronome bør være flov over det.

    SvarSlet