torsdag den 10. juni 2010

Danske hollywoodfruer - week 10 - sæsonafslutning

Så er vi nået til sæsonafslutningen på Danske Hollywoodfruer.

Jeg var ikke sikker på jeg gad at se det. Tanken om at se på Lisa, gjorde at jeg virkelig ik havde lyst. Men besluttede at jeg ik ville gå glip af Ines og Simone (og forhåbentlig Francois. ;) )

Lisa vil i aftens afsnit "ha hendes mand køber et nyt hus til dem".
Det mindede mest om alt om da de skulle "købe" båd. Good news er at på de 10 afsnit, lykkedes det i aften James, endelig at være med i en hel scene uden at tale om alkohol. Way to go!

Og så til det spændende.. :) Tony skal fri til Ines.. Han har valgt deres yndlings restaurant i West Hollywood, hvor han har bestilt bord til dem og alle deres venner. Efter han havde sunget en sang gik han ned på knæ foran alle og friede til en tydelig glad Ines. :) Super sødt. Tony virkede iø ret sikker på at få et Ja. :)
De tager efter frieriet til Danmark. Og det var dejligt at se hvor stolt Ines var af Danmark, og glad for at vise landet hvor hun kommer fra, frem for Tony. De tog hjem til Ines forældre, for at fortælle den gode nyhed. Hun nåede også at prøve brudekjoler i Kbh. (Går udfra det blev optaget sidste sommer, så hun nu er blevet gift.)

Kirsten har lanceret hendes egen parfume og ønsker nu at lancere hendes egen tøjlinie. Rimelig godt gået synes jeg. Forstod ikke helt om de kun skulle sælges i hendes egen butik for ellers er det da et større projekt.

Simone er forståeligt nok helt op og køre over hendes rolle i Nicholas Cage filmen. Hendes manuskript er ikke kommet, og der er kun en uge til hun skal filme. Panik. Synes hun burde ringe til Francois istedet for at gå i kirke for at få ro. ;) )
Simone bruger tiden i kirken på at slappe af og reflektere over livet i Hollywood.

Tak for denne gang Hollywoodfruer. :) Held og lykke til jer allesammen. :)

2 kommentarer:

  1. Selv tak:) Det var altsa filmet i Kbh for et par uger siden! Vi skal giftes til foraret 2011.
    Der kommer nok en saeson 2!

    SvarSlet
  2. really? Så har i da været heldige med vejret. Og ramme de 4 dage i kbh hvor det var godt vejr. Det var kun på grund af vejret jeg gik udfra det var sidste år. :) men stort tillykke.

    SvarSlet