søndag den 5. september 2010

Til middag hos Simone og Lisa.

Hmm.. Det tog mig lidt lang tid at skrive dette indlæg. Skulle lige tage mig sammen til at skrive noget pænt om Lisa fra Danske hollywoodfruer. For det var jo Lisa der fuldt fortjent vandt konkurrencen i Til middag hos..(Nu har jeg jo ik smagt maden, men alligevel.. )

Simones tema var pool party, hvor maden bestod af pizza hun fik leveret. Madlavning er ikke Simones stærkeste talent, og det var hun sådan set også ret ligeglad med. Igen synes jeg helt sikkert Simone overskyggede de andre med at være så positiv, smilende og grinende. Francois og 2 af hans venner kom og hjalp pigerne med en omgang limbo.

Lisa havde lavet et gennemført tyrkisk tema, hvor omgivelserne virkelig lignede 1001 nats eventyr. Lisa var som en helt anden person i de her programmer, hun talte f,eks overraskende nok ikke nedsættende om andre etniske grupper!! Desuden var hun gået fra "jeg ved ikke hvordan et køkken ser ud, fordi jeg er rig og derfor aldrig laver mad", til at være rimelig prof og have stor selvtillid i et køkken. Ved ik om det er sket overnight eller hun bare af ukendte årsager spillede utrolig dum i de andre shows?

En ting der skuffede mig ved alle 4 var deres valg af underholdning. Et spil, en quiz, limbo og vandpibe, er måske ikke det mest kreative underholdning man kunne finde på, især ik når man har set hvad andre har fundet på i de andre programmer.

"Til middag hos..." programmerne var meget sjovere at se end Danske hollywoodfruer. Det er meget sjovere at se når der er  lidt interaction mellem dem. Så nu skal man bare smide lidt intriger ind og så har vi jo en gang " Real Danish housewifes of Hollywood" :D

Bring it on!

1 kommentar:

  1. Danske Hollywoodfruer er et bedrag. Hvornår er det medierne vil rapportere om dette? Lisa og James er forfalskninger. James Hannon har aldrig ejet ejendom i Malibu. Huset, som de viste, at han og Lisa, der bor i og biler og motorcykler var ejet af en gammel rig mand, som havde James passe hus for ham, mens han solgte den. James og Lisa leje en to værelses ovenpå lejlighed i Santa Monica. Lisa har ikke haft et betalt modeling job i 12 år. Alle billeder hun bruger blev gjort, da hun var 20. Hun er nu 35 og tung. James og Lisa egne kun én bil. En 2000 Chrysler 300. James har været konkurs flere gange, så er der dansk i et bageri. De ser på huse og både de ikke har råd. De bekymre sig om mexicanerne at stjæle fra dem. Måske det burde være omvendt. Simone er 46 år gammel og lejer et etværelses lejlighed. Disse to har aldrig været Hollywood koner. Den eneste virkelige hollywood koner på showet har forladt (Kirsten og Ines). De 3 nye piger er ikke koner overhovedet. Metronome sagde, at Marsha Lund skulle vises i Playboy Magazine. Hun har aldrig optrådt i Playboy Magazine eller endda på deres hjemmeside. Alt du skal gøre for at finde noget af dette ud er ikke en søgning på internettet. Enhver kvinde, der nogensinde har syntes er børsnoteret. De har aldrig hørt om hende. Flere løgne. TV3 burde skamme forelægge det for det danske publikum. Enhver juridisk søgning kan bekræfte alt skrevet her og meget mere. Sæson to vil nu forsøge at overbevise os

    SvarSlet