tirsdag den 31. august 2010

Til middag hos... Kirsten og Ines

I går og idag har jeg set "Til middag hos..", med de Danske Hollywoodfruer. I går var det Kirsten der var vært og i dag Ines.

Kirsten havde dækket et smukt bord og serverede maden på en super flot måde. Hendes tema var Sex and the City.
Ines's tema var Danmark, Holland og Spanien.

Ines laver aldrig mad, men pånær en mindre justering, da kartoflerne stadig var rå, fik hun da serveret en 3 retters menu de andre lod til at kunne lide. Jeg synes måske det var lidt mærkeligt at hun var SÅ nervøs/stresset. Det er bare mad. Its not a big deal. :)

Jeg var lidt skuffet over begge kvinders underholdning, der bestod af hhv et spil og en lille quiz. Når man har set de andre programmer har folk været en del mere kreativ og tænkt out of the box. Begges underholdning virkede ret kedelig.

Simone viste sig at være en rigtig positiv person, og gav ros til højre og venstre og var også den der var mest gavmild med pointene. Synes hun virkede rigtig sympatisk.
Lisa var overraskende udholdelig i begge afsnit. Nu må vi se hvor lang tid det holder. Regner med det kun er et spørgsmål om tid.

5 kommentarer:

  1. Ines var sjovt og Kirsten elegant. Nu skal vi stille op med Sæson 2 med Simone (46 år), bedstemoderen stadig forsøger at gøre det som en hollywood førende dame, hun fører med Botox. Lisa, den stakkels tante, der bor i en sko (hun og James lever i et badeværelse ovenpå lejlighed de lejer, og hun siger mexicanerne er fattige), og de tre nye 20 år gamle koner, som ikke koner alle . Fandt du ikke Metronome siger en af dem vil være på forsiden af Playboy i denne måned. Ooops! Hun er ikke. En anden løgn ......

    SvarSlet
  2. Nu synes jeg måske ikke det er så pænt at kritisere folk for deres alder eller økonomiske situation.

    Jeg ønsker Simone alt held med skuespil karrieren. Og hvis Lisa gerne vil bo hvor hun gør eller ikke har råd til andet, så kan jeg ikke se noget galt med det.

    SvarSlet
  3. Danske Hollywoodfruer er et bedrag. Hvornår er det medierne vil rapportere om dette? Lisa og James er forfalskninger. James Hannon har aldrig ejet ejendom i Malibu. Huset, som de viste, at han og Lisa, der bor i og biler og motorcykler var ejet af en gammel rig mand, som havde James passe hus for ham, mens han solgte den. James og Lisa leje en to værelses ovenpå lejlighed i Santa Monica. Lisa har ikke haft et betalt modeling job i 12 år. Alle billeder hun bruger blev gjort, da hun var 20. Hun er nu 35 og tung. James og Lisa egne kun én bil. En 2000 Chrysler 300. James har været konkurs flere gange, så er der dansk i et bageri. De ser på huse og både de ikke har råd. De bekymre sig om mexicanerne at stjæle fra dem. Måske det burde være omvendt. Simone er 46 år gammel og lejer et etværelses lejlighed. Disse to har aldrig været Hollywood koner. Den eneste virkelige hollywood koner på showet har forladt (Kirsten og Ines). De 3 nye piger er ikke koner overhovedet. Metronome sagde, at Marsha Lund skulle vises i Playboy Magazine. Hun har aldrig optrådt i Playboy Magazine eller endda på deres hjemmeside. Alt du skal gøre for at finde noget af dette ud er ikke en søgning på internettet. Enhver kvinde, der nogensinde har syntes er børsnoteret. De har aldrig hørt om hende. Flere løgne. TV3 burde skamme forelægge det for det danske publikum. Enhver juridisk søgning kan bekræfte alt skrevet her og meget mere. Sæson to vil nu forsøge at overbevise os

    SvarSlet
  4. Ruby er det helt i orden at være kritisere Simone og Lisa om alder og økonomiske situation, især når de går ud af deres måde at lyve om det på TV3. Eller ligger acceptabel for dig? Danske Hollywoodfruer bliver fremmet af Metronome og TV3 som et reality show. Hvor er virkeligheden?

    SvarSlet
  5. Jeg synes ikke det er i orden at TV3/Metronome bevidst lyver for deres publikum.

    Men jeg synes ikke det er fair at kritisere Simone for at hun er 46 år og bor i en lejlighed. Det er der da ikke noget galt i.

    Jeg synes også det er okay at kritisere Lisa for hendes tåbelige og usympatiske udtalelser i programmet, men jeg synes ikke det er okay at kritisere hende for ikke at have mange penge. Det er tilgengæld okay at kritisere hende for at udgive sig for at have mange flere penge end hun reelt har, hvis det er det der er tilfældet.

    Er vi ikke enige i det?

    SvarSlet