tirsdag den 10. august 2010

En super tur til Malmø

I går havde jeg arrangeret en lille overraskelse til D. Vi aftalte at mødes på Hovedbanen under uret kl 12. :)
(D troede vi skulle på vikingemuseet ;) )

Så tog vi toget til Malmø, hvor jeg havde booket et rigtig fint værelse på et 4 stjernet hotel, der hed Mayfair og ligger 3 min fra Malmø central station.

Vi checkede ind, gik en tur rundt i byen, inden vi skulle til massage. Jeg havde bestilt 1 time til os hver som vi fik samtidig i et rigtig fint lokale. Det var super skønt.



Jeg havde tilmeldt os en lille pokerturnering på casinoet i Malmø som startede kl 18, så der tog vi hen efter massage. (De havde iø også den famøse Sex and the City slotmaskine der.) Der var 56 med i turneringen, og D og jeg blev henholdsvis nummer 16 og 15, så ingen penge til os, men det gjorde ikke noget. Det var en super sjov aften og rigtig god dag. I morges tog vi ned og spiste morgenmad på hotellet, hvilket var rigtig godt. Bagefter gik vi lidt rundt i byen og hyggede, inden vi tog ind på et designcenter hvor vi så en udstilling om Øresundsbroen og en svensk designer udstilling.


Omkring kl 14 tog vi toget hjem igen.
Jeg havde betalt 600 kr for hotellet, som var incl morgenmad. Det kostede 80 kr per person for en enkelt billet til Malmø, og det samme retur. Massagen kostede hvad der svarer til 320 danske kroner for en time, så det er virkelig value for (danske) money derover. Kan godt anbefales. :D

Knus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar