onsdag den 26. maj 2010

Danske Hollywoodfruer - week 7

Så fik jeg endelig set 7 afsnit. :)

Kirsten:
Kirsten skal sælge tøj til en af hendes klienter. Klientens mand er dog ikke meget for at bruge for mange penge på tøj til konen, så Kirsten får hendes mand til at komme og distrahere ægtemanden, så Judith kan shoppe igennem. Smart træk. ;)



Hjemme igen skal Kirsten fejre sin fisk's fødselsdag. Og hvad ønsker en fisk sig allermest?!? Diamanter selvfølgelig. Eller?? Seriøst, hvor mærkeligt er det ik?? Men som hun siger "Fisken bliver altid glad når den ser hendes diamantring." :)
Jeg føler virkelig med ekspedienten i butikken der skal lade som om det er helt normalt at købe en diamant i fødselsdagsgave til en fisk. Men sålænge hun er provisionslønnet er hun vel ret ligeglad om gaven er til en fisk eller ej. :)

Ines:



Ines og Tony skal holde fest, hvilket betød at vi fik set Ines skoskab. WOW!! Det var godt nok smart. Et stort roterende skoskab. Så stort at katten forsvandt i det. Nu ved hun da hvad hun kan gøre af babyen, næste gang hun bliver babysitter.
Deres fest med italiensk tema, så rigtig hyggelig ud. Og så hørte vi også at de begge rent faktisk vil giftes. Så nu håber jeg Tony har været på knæ så vi kan følge brylluppet i de sidste to afsnit. :)

Simone:



Simone får endelig tilbudt en rolle i den Nicholas Cage film hun var til audition til. Og hun er så lykkelig for rollen, som jeg da helt klart synes hun fortjener, efter alt den effort. :) Go Simone!! Og total sødt at se hende juble ude på gaden, efter at ha set sin omtale i Variety.

Og så kom Francois også denne gang iført den guldhat de købte sidst på Venice Beach.. Jubii!! Love Francois.

Lisa:
Lisa vil en tur til Chinatown, for som hun så skarpt siger "Chinatown er meget kinesisk". Og for at have et ærinde i Chinatown, beslutter hun sig for at prøve selv at lave kinesisk mad. Og thumps up for trying.
Men alt goodwill ryger hurtigt, med kommentarene "Jeg er ikke helt vild med kinesiske mennesker", "crazy chinese people" og hendes geniale plan om at have sin "bitchy overklassetone på" overfor "kineserne". Bagefter beklager hun sig så i telefonen over at de ikke var særlige hjælpsomme. Det var da mærkeligt, hva?!
Iø kunne det også være rart at se bare en scene med hendes mand James, uden at han nævner alkohol.



Jeg springer iø over hendes kommentar om at danske kvinder burde springe madlavningen over for istedet at ligge i sengen med deres mand.

Lisa forklarer også hvor stressende det er for hende at købe ind til mad. Synes efterhånden det er i hvert afsnit hun forklarer hvordan hun finder noget alt for stressende. Måske hun skulle opsøge en læge. Er ret sikker på at det ikke er normalt at blive stresset af at købe Uncle Bens ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar