torsdag den 6. maj 2010

Danske hollywoodfruer - week 5

Det går ikke godt for de danske hollywoodfruer. Som man kan se på denne tabel er seertallene raslet ned for serien.

1. afsnit: 177.000

2. afsnit: 149.000

3. afsnit: 183.000

4. afsnit: 87.000

- for mig har programmet heller ikke levet op til forventninger. Jeg håbede afsnit 5 kunne rette op på det, men afsnit 5 fulgte bare i sporerne på de tidligere afsnit. Der var ikke noget at sige WOW til, og der var hverken noget vildt eller nyt.

Lisa
Lisa var som hun plejede, ikke specielt sympatisk. Måden hun talte om flyttemændene på gav mig kvalme. Især sætninger som "Some people like that" i forbindelse med at hun vil holde øje med om de stjæler fra hende.



Hendes plan for at de ikke skulle stjæle var at iføre sig høje hæle og dele cookies ud, alt imens hun selv spiser jordbær og drikker drinks. Det skulle gerne skræmme dem. (!?!?!?!?)

Lisa og hendes mand flytter fordi de skal finde et sted hun kan føle sig tilpas ved. Jeg tror at ligegyldig hvor de flytter hen, vil hun ikke være tilpas. Hun virker så ulykkelig og unhappy, at hun nok skal arbejde med sig selv før hun kan finde sig tilpas nogensteder.

Kirsten
Kirsten var ret pæn i aftens afsnit. Det klædte hende med det sorte outfit. Det overraskede mig iø at hendes døtre begge var dansktalende. Men det kan være deres far er dansk/svensk, eller at hun bare har været virkelig insisterende på at de skal tale det. Det var iø nogle kønne piger.



Kirsten brugte tid på at få familien samlet til familie fotografering og middag og på at købe kunst til huset. Iø viste hun nogle ganske udemærkede malerier hun selv har malet.

Ines
Ines var ude og se på nyt hus. Synes ellers det er lidt synd nu de lige har fået talt ud med spøgelset og malet hjørnet som Gilda bad om. Synes 2 af husene de var ude og se på var mega nice. Tror især det var det første hus jeg rigtig godt kunne lide. Ines var som i de andre afsnit, ligefrem, ærlig, direkte og rigtig sjov. Men synes ikke hun var så meget med denne gang. Tilgengæld ser traileren for næste uge ret sjovt ud, hvor Ines igen skal være sammen med børn.



Simone
Simone fejrede at hendes audition for den nye Nicholas Cage film var gået så godt. Det fejrede hun dels med en bytur med vennerne og dels med træning i fitness centeret. Og man kan sige meget om Simone, men hun har da en ret flot krop, især taget i betragtning hun er over 40.
Hun får så af vide at rollen er gået til en anden.
(Men ifølge IMDB har hun nu fået rollen, så kan være der sker ting o g sager i næste afsnit).

Det der undrer mig lidt med simone og det her show, er at indtil videre har vi ikke set noget der nærmer sig et liv på første klasse. Lejligheden i West Hollywood ser ikke ud af noget særligt, og man har ikke set en eneste luksuriøs ting hun har foretaget sig.

Tænker iø at hendes ven Francois burde få sit eget tv-show. Han er så mærkelig på en ret underholdende måde. :)

Se og hør bragte også det her før og efter billede af Simone. Jeg kunne slet slet ik kende hende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar